Αυτόματος ελεγκτής και ρυθμιστής του pH.
Αντλία Ρύθμισης pH
Η αντλία αυτόματης ρύθμισης pH της ProSystemAqua είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον συνεχή έλεγχο και ρύθμιση του pH σε δεξαμενές νερού.
Η χαμηλή και με ακρίβεια ροή της 40ml/h τη μετατρέπει σε ένα απλό αλλά ταυτόχρονα προηγμένο όργανο.
Εκτός των καταπληκτικών τεχνικών χαρακτηριστικών της, του μινιμαλιστικού και απλού σχεδιασμού της, η τιμή της είναι η πιο ανταγωνιστική της αγοράς.
Η αντλία ρύθμισης του pH ProSystemAqua θα σας δώσει την ελευθερία να αυτοματοποιήσετε όλη τη διαδικασία της μέτρησης και του ελέγχου του pH.
Μετρά το pH στη δεξαμενή του νερού και αυτόματα προσθέτει το pH Down ή Up για να διατηρήσει το pH στην επιθυμητή τιμή.
Είναι πραγματικά χρήσιμη για όλες τις εφαρμογές όπου χρειάζεται να έχουμε ένα σταθερό και σωστό pH.
Πειραματικοί Αγροί
Φυτώρια
Κάθετοι κήποι
Αστικοί αγροί και μπαξέδες
Κέντρα κήπου
Ενυδρεία
Grow Shop
Γεωπονία
Πισίνες
Γενικώς, σε οποιαδήποτε εγκατάσταση όπου απαιτείται ρύθμιση του pH του νερού.
Η αντλία ρύθμισης pH της ProSystemAqua έρχεται εξοπλισμένη με ένα πλήρες κιτ εγκατάστασης, πολύ απλό στη χρήση.
Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε διαφορετικά εξαρτήματα τα οποία θα χρειαστεί να συνδέσετε ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης.
Τα εξαρτήματα είναι τα εξής:
Όλα τα προϊόντα της ProSystemAqua έχουν 2 χρόνια εγγύησης για κατασκευαστικές βλάβες, και όχι για ακατάλληλη χρήση ή φθορές χρήσης.
Η χρήση της αντλίας ρύθμισης του pH είναι πραγματικά απλή όπως θα δείτε παρακάτω.
1. Έναρξη λειτουργίας της αντλίας ρύθμισης.
Μόλις εγκαταστήσουμε και συνδέσουμε με την τροφοδοσία, προχωρούμε στον προγραμματισμό της αντλίας αυτόματου ελέγχου.
Ρυθμίζουμε την επιθυμητή τιμή του pH που θέλουμε να έχει η δεξαμενή νερού μας.
Ύστερα προγραμματίζουμε και επιλέγουμε ανάμεσα σε pH Down (οξύ) ή pH Up (αλκάλι) και βεβαιωνόμαστε ότι το ηλεκτρόδιο είναι βαθμονομημένο.
Σε περίπτωση που δεν είναι, το καλιμπράρουμε.
2. Μέτρηση του pH
Η μέτρηση του pH στην αντλία ρύθμισης συμβαίνει διαρκώς. Το ηλεκτρόδιο αυτόματα εντοπίζει το επίπεδο του pH στο νερό.
Η αντίστοιχη πληροφορία εμφανίζεται στην οθόνη.
3. Αναρρόφηση pH Down ή pH Up
Η αντλία αναρροφά μέσω του σωλήνα και του φίλτρου αναρρόφησης το προϊόν που βρίσκεται στο δοχείο pH Down ή pH Up.
4. Έγχυση του προϊόντος
Η αντλία ρύθμισης του pH προσθέτει το διάλυμα pH μέσω ενός σωλήνα που καταλήγει στη βαλβίδα έγχυσης μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή τιμή pH που έχετε προγραμματίσει.
5. Ρύθμιση pH
Η αντλία αυτόματης ρύθμισης του pH της ProSystemAqua θα φτάσει το επιθυμητό pH με ακρίβεια.
Χρειάζεται να έχουμε συνδεδεμένη στην δεξαμενή μας μια αντλία ανακυκλοφορίας νερού για την ομοιόμορφη ανάμειξη του προϊόντος του pH.