Guanoforte 2kg Guanoforte 2kg

Guanoforte 2kg

TRA 06-051
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη PDFΕκτύπωση

Τιμή πώλησης: 15,00 €
Τιμή με έκπτωση: 13,27 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 13,27 €
Ποσό ΦΠΑ: 1,73 €
ΤΥΠΟΣ ΘΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
ΤΥΠΟΣ ΘΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
  • ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
  • ΧΩΜΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
  • 2kg
Τρέχων όριο Στοκ:
1
  • Περιγραφή
  • Γνώμες Πελατών

Guanoforte 2kg

Το Guano είναι το παλαιότερο και πιο πολύτιμο φυσικό λίπασμα, που χρησιμοποιείται για εκατοντάδες χρόνια σε καλλιέργειες μεγάλων περιοχών του κόσμου.

Το GUANOFORTE® προέρχεται από θαλάσσια πτηνά, επειδή η σύνθεσή του είναι πλούσια σε οργανικό φωσφόρο, συνιστάται να εφαρμόζεται στο στάδιο της ανθοφορίας του φυτού. Το GUANOFORTE® είναι ένα οργανικό προϊόν 100%.

Το Guano είναι πηγή για μακροστοιχεία (NPK) και για ιχνοστοιχεία, η περιεκτικότητά τους σε οργανική ύλη αποτελεί επαρκή συμβολή στην ανάπτυξη του φυτού.

Το GUANOFORTE® είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, το οποίο εφαρμόζεται στο έδαφος, ευνοεί τη μικροβιακή ζωή και τη δομή του εδάφους. Το GUANOFORTE® παρουσιάζεται σε στερεή, αφυδατωμένη μορφή. Το GUANOFORTE® είναι προϊόν μεγάλης δομικής σταθερότητας, αυξάνοντας την ικανότητα συγκράτησης νερού του υποστρώματος ή του εδάφους όπου εφαρμόζεται. Το GUANOFORTE® είναι πηγή θρεπτικών συστατικών αργής αποδέσμευσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμόστε 4 έως 5 γραμμάρια ανά λίτρο υποστρώματος ή 2-5 γραμμάρια GUANOFORTE® σε 1 λίτρο νερού μία φορά την εβδομάδα (ποτέ δεν εφαρμόζεται στο σύστημα άρδευσης επειδή μπορεί να προκαλέσει φραγή των σωληνώσεων).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άζωτο (Ν2) 4.4%
Φωσφόρος (P2O5) 26%
Κάλιο (K2O) 3,2%
Μαγνήσιο (MgO) 2,4%
Ασβέστιο (CaO) 37%
Σίδηρος (Fe2O3) 0,6%
Μαγγάνιο (ΜηΟ) 0,4%
Χαλκός (CuO) 0,2%
Ψευδάργυρος (ZnO) 0,4%
Θείο 1.1%
PH 6.6
Οργανική ύλη 58,4%
Fulvic Acids 9.7%
Χουμικά οξέα 4,3%

*Περιλαμβάνεται στον κατάλογο των κανονισμών C.E. 1488/97, παράρτημα II, μέρος Β, για τον λόγο αυτό επιτρέπεται να χρησιμοποιείται στη βιολογική γεωργία και έχει επίσης μεγάλο πεδίο εφαρμογής στην ολοκληρωμένη γεωργία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.