Cannabiogen New Mix 2.0 50ltCannabiogen New Mix 2.0 50lt
Cannabiogen New Mix 2.0 50lt Cannabiogen New Mix 2.0 50lt

Cannabiogen New Mix 2.0 50lt

LLF 02-003
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη PDFΕκτύπωση

Τιμή πώλησης: 9,50 €
Τιμή με έκπτωση: 7,66 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 7,66 €
Ποσό ΦΠΑ: 1,84 €
Τρέχων όριο Στοκ:
91
  • Περιγραφή
  • Γνώμες Πελατών

Cannabiogen New Mix 2.0 50lt

Οι φυσικές και χημικές ιδιότητες του New Mix 2.0 το καθιστούν ιδανικό υπόστρωμα από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης των φυτών και μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου.

Η κοκκομετρία (0-6 mm) του υποστρώματος βοηθά το ριζικό σύστημα να αναπτυχθεί με θεαματικό τρόπο. Το φυτόχωμα αυτό μας προσφέρει μια έξτρα προστασία από τυχόν υπερβολική λίπανση στα αρχικά στάδια που είναι πολύ ευαίσθητα τα φυτά μας.

Το New Mix 2.0 μας επιτρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε λίπανση από τις πρώτες μέρες λόγω της χαμηλής αγωγιμότητάς του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό υπόστρωμα τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική καλλιέργεια.

Το μυστικό της υψηλής απόδοσης του New Mix 2.0 είναι το μείγμα κοκκοφοίνικα υψηλής ποιότητας με τύρφη εκχυλισμένη σε μπλοκ, μια μέθοδος που παρέχει υψηλή οξυγόνωση και διατήρηση θρεπτικών ουσιών. Το pH έχει ρυθμιστεί με τρεχούμενο νερό που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά και αναλυτικά στοιχεία

  • Συσκευασία : 50 λίτρα.
  • Σύνθεση: Ξανθή τύρφη, μαύρη τύρφη, κοκκοφοίνικας, περλίτης.
  • Προτείνεται: Νεαρά φυτά, σπορόφυτα, μοσχεύματα.
  • PH: 6 Ec: 0.6
  • Οργανική ουσία: 55%

Το New Mix 2.0 Cannabiogen είναι το μοναδικό φυτόχωμα που περιέχει κοκκοφοίνικα και περλίτη, άρα μας επιτρέπει ορθολογιστική χρήση λιπασμάτων και μεγάλη δυνατότητα συγκράτησης νερού, στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς!!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.