Aquavalve CoverAquavalve Cover

Aquavalve Cover

AUT 01-040
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη PDFΕκτύπωση

Τιμή πώλησης: 4,20 €
Τιμή με έκπτωση: 3,39 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 3,39 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,81 €
ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ
  • ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AUTOPOT
Τρέχων όριο Στοκ:
6
  • Περιγραφή
  • Γνώμες Πελατών

Το κάλυμμα AQUAvalve εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το προϊόν AQUAvalve επιτρέπει στον καλλιεργητή να δημιουργήσει το δικό του βασικό, αλλά πολύ αποτελεσματικό ερασιτεχνικό σύστημα, αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας επίπεδος δίσκος οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος. Στη συνέχεια τοποθετείται απλά η AQUAvalve στο δίσκο & το κάλυμμα AQUAvalve από πάνω. Θα χρειαστεί επιπλέον ένα μικρό βάρος που θα τοποθετηθεί πάνω στο κάλυμμα AQUAvalve για να το στηρίξει, διασφαλίζοντας όμως ότι δεν θα καλύψει τη μικρή οπή αερισμού στο πάνω μέρος του καλύμματος.

Εφόσον τοποθετηθούν με τις προηγούμενες οδηγίες, απλά συνδέστε το AQUAvalve σε μια δεξαμενή, χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα διαμέτρου 6 mm και ένα φίλτρο. Αυτό το σπιτικό σύστημα, ακολουθώντας τις οδηγίες παραπάνω μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό. Όταν κάνετε τα δικά σας ερασιτεχνικά συστήματα βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος είναι όσο το δυνατό επίπεδος και ότι το μέγεθος της γλάστρας δεν είναι μικρότερη από 5 lt.

Εάν χρησιμοποιείτε μικρές γλάστρες κίνδυνος πνιγμού για τα φυτά. Ένα μικρό φυτό σε μια μικρή γλάστρα δεν θα αναπτυχθεί σωστά σε βαθιά νερά καθώς το ριζικό σύστημα δεν θα είναι σε θέση να αναπνέει, αυτό προφανώς δεν ισχύει να φυτά βάλτου (bog plants) ή σαρκοφάγα φυτά.


Αν σκοπεύετε να καλλιεργήσετε σαρκοφάγα φυτά χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήστε μόνο νερό της βροχής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.