Agrobacterias

Agrobacterias

Η Agrobacterias είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ισπανία με έδρα τη Μαδρίτη, η οποία παράγει κηπευτικά προϊόντα με τη χρήση της βιοτεχνολογίας στη φυτοκομία και έχει ειδικευτεί στην παραγωγή παρασκευασμάτων από ωφέλιμους μικροοργανισμούς, κατάλληλα για κάθε καλλιέργεια με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Agrobacterias, που δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης για βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, προσφέρει παρασκευάσματα από ωφέλιμα βακτήρια και φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία προωθούν την ανάπτυξη της ρίζας και την περαιτέρω ανάπτυξη της μάζας των φύλλων. Διαθέτει, επίσης, διεγέρτες και ενισχυτές ανθοφορίας για την επίτευξη πιο ρητινωδών και δυναμικών μπουμπουκιών.

Η Agrobacterias  διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα φυσικών ενδυναμωτών των φυτών για την καταπολέμηση παρασίτων και μυκήτων, όπως κάμπιες, ακάρεα, αράχνη ή ωίδιο.

Στο Alegre Growshop δεσμευόμαστε για βιολογικές καλλιέργειες και γι 'αυτό σας προσφέρουμε το φάσμα των προϊόντων Agrobacterias, ώστε να αναπτύσσονται υγιή και ισχυρά φυτά με εκρηκτική ανθοφορία.

alegre newsletter